Вид з мосту - Постановка з реального життя

Як далеко здатна завести ревнощі? На цю тему написано та знято сотні і навіть тисячі творів. Але найпереконливіші відповіді завжди дають речі, написані «з натури», за мотивами реальних подій, і п'єса "Вигляд з мосту" саме така.

У першій своїй редакції ця п'єса "американського Шекспіра" Генрі Міллера не мала успіху, але після того, як драматург переписав її як двоактну, вона швидко стала живою класикою Бродвея та американського театру взагалі. Потім прийшов і світовий успіх. За півстоліття існування «Вигляд з мосту» прочитувався і ставився багато разів практично по всьому світу. Зрештою легендарний твір ставиться і на підмостках Театру імені Лесі Українки. Едді Карбон та його дружина Беатріс, іммігранти з Італії, підтримують племінницю Едді Кетрін, допомагаючи їй проживати у Нью-Йорку та не відволікатися від навчання. Розмірені будні сімейства перериваються прибуття нелегальних іммігрантів Родольфо та Марко, родичів Беатріс. Між Родольфо та Кетрін спалахують почуття, але Едді, одержимий нездоровою пристрастю до племінниці, не має наміру залишати все просто так…

Постановкою вистави займався Кирило Кашликов, музичні рішення забезпечив Владислав Тенебраум. Акторський склад спектаклю варіюється, але у ролі Едді беззмінно виступає народний артист України Віктор Сарайкін.

Коли: 13 лютого та 22 березня. Початок – о 19.00.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення