FAKE PEOPLE - Співучасть у підробці: Виставка Андрія Цоя

FAKE PEOPLE - Співучасть у підробці: Виставка Андрія Цоя

Відкриття виставки «FAKE PEOPLE»  Андрія Цоя.

З 15 жовтня по 3 листопада в київському центрі сучасного мистецтва "Білий Світ" проходитиме виставка живопису Андрія Цоя "Fake People".

Андрій Цой – досить загадкове явище в сучасному українському мистецтві. Серед багатьох символістів роботи цього художника впізнаються безпомилково: вони доволі лаконічні як за кольоровою гамою, так і за кількістю деталей, але завжди несуть в собі певний код, шифр, інформацію, яку зчитуєш іноді миттєво, а іноді після роздумів.

Картини, написані в надзвичайно витонченій манері, заворожують своєю загадковістю, здатністю переносити глядача в світи минулого або захованого глибоко в підсвідомості. І на цей раз з надр людської душі Андрій Цой дістав дещо потаємне, ретельно замасковане, укрите і замовчане, але всеосяжне, повальне і таке впізнаване кожним індивідом...

Проект “Fake People” досліджує одну дивну властивість людини – співучасть у підробці. Це бажання кожної людини обдурити саму себе, обдурити оточуючих, спотворити свої дії і підробити емоції, видати бажане за дійсність. У кожній дії людини запрограмована підробка її наслідків.

Підробка, “Fake”, закладена в нас з народження – як захисна реакція людства на еволюційний прогноз. Вона рятує від правди і перебільшує місце людини в харчовому ланцюжку, викривляючи, спотворюючи реальність.

Девіз цього проекту: “Я намагаюся вас обдурити…".

Відкриття виставки відбудеться 15 жовтня о 19:00

Експозиція триватиме до 3 листопада

Розклад роботи галереї: Вт-нд – 11:00-19:00; пн – вихідний. Вхід вільний

Центр сучасного мистецтва «Білий Світ»

(Київ, вул. Пушкінська, 21а, www.whiteworld.net)

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення