SUMMER MEDIA WORKSHOP: створення журналу від першої Літери до Друку

SUMMER MEDIA WORKSHOP: створення журналу від першої Літери до Друку

Всі анонси від: Всеукраїнський молодіжний журнал «Я СТУДЕНТ»

Всеукраїнський молодіжний журнал «Я СТУДЕНТ» запускає SUMMER MEDIA WORKSHOP «Створення журналу від першої Літери до Друку», на якому розкриє для тебе всі секрети журналістської майстерності та занурить у чарівний світ ГЛЯНЦЮ!

Хочеш навчитися писати хороші статті? Хочеш робити якісні інтерв’ю? Хочеш дізнатися, як правильно редагувати свій матеріал і бути в хороших стосунках із головним редактором? Ми готові тебе цього навчити!

Ти отримаєш інтенсивний практикум безпосередньо в редакції, де візьмеш участь у підготовці до друку журналів №7/8 та №9 і опануєш одразу кілька професій: журналіста, редактора, помічника головного редактора, менеджера, маркетолога, PR-щика, SMM-щика і навіть більше!

Ти навчишся писати та редагувати статті, а також ми готові навчити тебе основам роботи в Adobe Photoshop та Adobe InDesign.
Ти гарантовано опублікуєш свої матеріали на сайті та у друкованій версії журналу

Заняття відбуватимуться щодня з 27 ЛИПНЯ по 5 СЕРПНЯ по буднях з 11:00 до 14:00 (теорія + практика на кожному занятті) в редакції журналу «Я СТУДЕНТ» (м. Київ, вул. Вінницька 10, Камінна зала). 
Випускникам воркшопу видається сертифікат.
Кількість місць обмежена! Твій вік та досвід не мають значення!
Реєстрація на SUMMER MEDIA WORKSHOP: http://goo.gl/forms/9rLcP9G9FoeIiO7b2

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення