Святкуємо життя: Сімейний фестиваль розвитку та творчості

Святкуємо життя: Сімейний фестиваль розвитку та творчості

Якщо ви хочете поєднати в один день саморозвиток, свято, що захоплює, та ще й провести його з сім'єю - вам точно сюди !!!

Кому буде цікаво - чоловікам, які бажають не тільки розпочати бізнес, а й адекватно себе почувати в цій сфері; жінкам, які намагаються гармонічно реалізуватия в сім'ї та в профессії, використовуючи свй творчій потенціал; студентам, які шукають практичне впрвадження своїх академічних знань; всім тим, для кого саморозвиток - це стиль життя!

У творчих або азартних дійствах це робити цікавіше і навіть результативніше. А в колі однодумців, а можливо і близьких - спокійніше. І звичайно, під керівництвом перевірених майстрів це безпечно і результативно.

Щоб ви могли прийти всією сім'єю, при цьому присвятити час собі, малюків від 3 до 10 років чекає  Дитяча кімната з розвагами.

Але це не все. Ми дійсно влаштовуємо свято життя, і в перервах між майстер-класами та іграми ми для вас підготували дивовижну програму, що захопить і дорослих і малече: 

  •   Розважальне дійство з новорічними персонажами
  •   Ярмарок смачненького, прикрас, книг та інших цікавинок
  •   Призи та подарунки від майстрів фестивалю

І все це для того, щоб на хвилі радості й натхнення ваші мрії були легко прийняті Всесвітом на реалізацію.

Тому що для нас важливо, щоб навколо ставало більше усвідомлених людей, що розвиваються, а, також, щоб в світі додавалося радості та натхнення!

І нехай навіть в зимові вечори з нами буде світло і тепло щирих почуттів!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення