Святкування Дня Києва у Парку Кіото: український інтерактивний АРТ простір

Святкування Дня Києва у Парку Кіото: український інтерактивний АРТ простір

Всі анонси від: ГО "За рівновагу у суспільстві"

З нагоди святкування Дня Києва, 29 травня, киян запрошують на свято у парк Кіото (м. Лісова)!
Майстер-класи: українська пісня, танок, трипільський розпис, кулінарні традиції здоров’я.
Пізнай секрети споконвічної української культури.
Доторкнись до традицій рідної громади.
Навчись трипільським оберегам. 
Зроби свою їжу ліками.
Відчуй на собі арт терапію піснею і танцем! Візьми з собою частинку українського серця! 
29 травня з нагоди святкування Дня Києва та Дня столиці у парку Кіото відбудеться культурно – мистецький захід «Український інтерактивний АРТ простір». Захід реалізується у формі інтерактивних майстер класів з української автентичної пісні і танцю, трипільського розпису, древньої української кулінарії, виставки трипільського одягу. Завдяки особливому творчому методу, підбору репертуару, музичних інструментів та художнього колективу такі майстер класи є інструментом арт – терапії для дітей та дорослих. 
Глибокі українські культурні традиції втілюють прояви загальнолюдських цінностей. В українському танці та пісні відтворені вікові норми людської поведінки у соціумі. В ігровій формі учасники майстер класів освоюють основи людського співіснування.. Через освоєння української автентичної пісні і танцю жителі та гості столиці доторкнуться до споконвічних традицій мирного і дружнього співіснування. Також, український автентичний танок, спів, гра на автентичних інструментах, малювання завжди слугували методом арт – терапії – лікаря людських душ, що на разі, є актуальним у будь-які часи, особливо для українського сьогодення. 
Майстер клас з української кулінарії «Українські традиції здоров’я» популяризує найкращі відтворені традиції лікування харчуванням, збереження здоров’я протягом життя простими народними методами.
Трипільський розпис ознайомить учасників з традиціями українського ужитково-обрядового мистецтва та застосуванням малюнку для збереження миру і злагоди.
Виставка трипільського одягу допоможе глибше зрозуміти культуру українства та сучасне застосування давніх традицій. 
Участь безкоштовна, тел. для довідок 0934172269

https://www.facebook.com/events/1552877871672425/ 
http://rusmgo.wix.com/fem-org#!-/c1eux

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення