Свято Івана Купала в "Парку Київська Русь"

Свято Івана Купала в "Парку Київська Русь"

Всі анонси від: Парк Київська Русь

Одне з масштабніших святкувань Івана Купала в Україні проходитиме у «Парку Київська Русь», а відзначатимуть його з розмахом – цілих три дні. Народні гуляння пройдуть напередодні Купала - увечері 6 липня. Також незабутні враження чекають відвідувачів Древнього Києва у вихідні після купальської ночі – 8-9 липня.

Гостей «Парку Київська Русь» покличуть приєднатися до численних розваг, ігор, конкурсів, стародавніх обрядів і ворожінь. Яскрава програма за стародавніми звичаями, катання на конях, стрибки через багаття, майстер-класи з плетіння віночків та запуск їх на воду озера, кінно-трюкові шоу, смачні страви та унікальні древні напої, середньовічні майстер-класи, відпочинок на пляжі Лісового озера, можливість ночівлі в унікальних кімнатах середньовічного антуражу і багато іншого чекає гостей Древнього Києва!
Гостям «Парку Київська Русь» запропонують взяти участь у захоплюючому квесті – пошуках папороті. А враховуючи те, що Свято Купала завжди було святом любові, розкутості та знайомств, у Древньому Києві теж запропонують знайти свою половинку та познайомитись в ігровій формі у хороводах та іграх. Ті, хто вже має кохання, зможуть шляхом древніх ворожінь дізнатися, чи підуть до шлюбу в цьому році. А тих, хто своє кохання лише шукає, чекає таємничий обряд ворожіння на судженого.
Кожен, хто приєднається до стрибків через вогнище, за стародавніми віруваннями очиститься від незгод і хвороб. Апогеєм вогняних феєрій стане спалювання опудала Купала. З цією великою солом’яною лялькою згорять усі негаразди, а веселі хороводи навколо вогнища дадуть небувалий заряд позитиву.

Окрім того, учасників фестивалю та відвідувачів Древнього Києва запросять до запальних флеш-мобів і конкурсів. На території працюватиме середньовічний тир, де кожен зможе постріляти з лука та покидати списи і ножі. Можна буде покататися верхи на породистих конях або в екіпажі, зробити пам'ятну монету на княжому монетному дворі, виготовити сувенір своїми руками на майстер-класах з народних ремесел або купити готовий в магазині або на вулиці майстрів. Також Питейна «25 Рун» порадує вас вишуканими напоями за старовинними рецептами, а корчма «Веселий Варяг» та точки харчування під відкритим небом - смачними стравами. Почуття адреналіну гостям забезпечить захоплюючий канатний спуск «Політайло», на якому кожен зможе не тільки спуститися з висоти, але і пролетіти над озером. Серед гостей також будуть розіграні призи від Древнього Києва. І звичайно, ви зможете залишитися на ночівлю в будинку готельного типу «4 кімнати», який знаходиться в 5 хвилинах від Дитинця Києва або в унікальних кімнатах середньовічного антуражу, в хостелі або кемпінгу.

6 липня:
Початок програми о 18:00
Вартість вхідного квитка – 150 грн., для пенсіонерів і студентів – 100 грн., для школярів – 50 грн., дошкільнята відвідують Парк безкоштовно.

8 липня:
Парк відкривається о 10:00, початок програми о 14:00, закінчення програми о 01:00
Вартість вхідного квитка – 199 грн., для пенсіонерів і студентів – 100 грн., для школярів – 50 грн., дошкільнята відвідують Парк безкоштовно.

9 липня:
Парк відкривається о 10:00, початок програми о 14:00, закінчення о 20:00
Вартість вхідного квитка – 199 грн., для пенсіонерів і студентів – 100 грн., для школярів – 50 грн., дошкільнята відвідують Парк безкоштовно.

Древній Київ у «Парку Київська Русь» розташований в с. Копачів, Обухівський район, Київська область. З Києва курсують маршрутки від метро Видубичі згідно розкладу на сайті. Деталі на сайті: parkkyivrus.com

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення