Тачка на мільйон

У Джима Хоффмана великі проблеми – його спіймали за перевезенням великої партії наркотиків. По-хорошому йому світить кілька років в'язниці, але правоохоронні органи готові піти на угоду. Справа в тому, що їм більш цікавий один із найбільших наркобаронів Каліфорнії на ім'я Морган Хетрік. Якщо Джим його здасть, то отримає свободу. Так як вибір у нього невеликий, він поїде в цей прекрасний штат, щоб зібрати інформацію. Там Джим познайомиться з унікальною людиною – Джоном ДеЛоріаном, конструктором машин. Він справжній геній своєї справи, мріє створити найкрутіший автомобіль на планеті під назвою "ДеЛоріан". І навіть перед лицем небезпеки він буде йти до своєї мрії.

Режисером проекту виступив Нік Хемм, який у цьому амплуа відомий за роботами "Яма" (2001), "Інший" (2004), "Убити Боно" (2010).

У фільмі зіграли: Джейсон Судейкіс ("Одного разу у Вегасі" (2008), "Ми – Міллери" (2013), "Сила волі" (2016)), Майкл Кудліц (серіали "Брати по зброї", "Саутленд", "Учасники переговорів"), Лі Пейс ("Солдатська дівчина" (2003), "За межею" (2006), трилогія "Хоббіт").

Перший показ картини проводився 8 вересня 2018 року на Венеціанському кінофестивалі, Італія.
Рейтинг: 6.20.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення