Театр драми і комедії на Лівому березі: вистава «Жіноча логіка»

Театр драми і комедії на Лівому березі: вистава «Жіноча логіка»

Анатолій Крим. Комедія.
Вистава на дві дії. Тривалість вистави 2 год.

Дійові особи та виконавці:

Надя - Тетяна КРУЛІКОВСЬКА, Наталя ЦИГАНЕНКО 
Марго - засл. артистка України Ірина МЕЛЬНИК, Світлана ШТАНЬКО 
Стас - Костянтин КОСТИШИН 
Віктор - засл. артист України Дмитро ЛАЛЄНКОВ, Сергій ПЕТЬКО 
Люська - Катерина КАЧАН

Режисер - Тамара АНТРОПОВА. 
Керівник постановки - нар. артист України, нар. артист Росії Едуард МИТНИЦЬКИЙ.

 

Про автора: Анатолій Крим відомий український письменник, драматург, сценарист, лауреат численних літературних премій, чи не єдиний сучасний драматург, п'єси якого активно ставлять не тільки на Батьківщині і в ближньому зарубіжжі, а й у театрах заокеанських країн.
Про виставу: Назва вистави надзвичайно красномовна. Жіноча логіка - це тверда впевненість у тому, що будь-яку об'єктивну реальність можна подолати бажанням. 
Жіноча логіка - це абсолютно незрозуміла, але незвичайно приваблива якість, що властива кращій половині людства. Про жіночу логіку ходять незліченні анекдоти, афоризми, авторами яких є, звичайно ж, чоловіки ... На їх думку, відсутність будь-якої логіки і є «жіноча логіка». (Але ніяка логіка не допоможе чоловікові довести це жінці!).
Чоловіки із задоволенням жартують над незбагненою жіночою логікою, але в результаті, на практиці, виявляються беззбройні перед нею. Самотньому чоловікові ніколи й у голову не прийшло б шукати собі супутницю життя на цвинтарі... А ось самотня жінка, героїня цієї історії, йде і знаходить. Та не одного, а відразу двох!  
Ціна: 70-120 грн.

 

 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення