Театр: Нове мислення і формат | Триденний майстер-клас

Театр: Нове мислення і формат | Триденний майстер-клас

Представляємо Фредеріка Молунда, який проведе в Києві триденний майстер-клас "Театр: нове мислення і формат". Фредерік: норвезький актор, режисер, засновник театральної трупи і компанії дасть практичну можливість зрозуміти / попрацювати з такими напрямами, як об'єкт-театр, cartoon театр і пантоміми.

Ви дізнаєтеся про інший підхід до театру і як розвивати власний продукт, не будучи залежними від великих театрів і режисерів. А також про те, як традиція Станіславського зустрічається з фізичною мовою, заснованою на методі Лекока з Франції, в надії дати новий погляд на розвиток театру в суспільстві.

Для кого ми це робимо: актори, режисери, актори - аматори і люди, зацікавлені в акторському мистецтві, які мають досвід в ньому.

Що буде:

- робота з часом і простором: як використовувати своє тіло в сценографії, і в результаті ви будете краще розуміти, що фізична сценографія не завжди потрібна;

- як працювати з об'єктами, щоб почати робити "продукт" і думати по - новому;

- як можна використовувати звуки і робити фільмові ефекти на сцені тільки за допомогою тіла;

- Cartoon theater (шоу і обговорення), а також індивідуальне завдання.

Дмитро Єрмаков, менеджер з розвитку бізнесу, зазначає: "Ми в Staff Service подумали, що настав час розширювати горизонти та дізнатися трохи більше про театр і різні цікаві техніки, які використовуються там. Впевнені, що нові підходи, знахідки і просто професійне спілкування з Фредеріком зроблять процес пізнання незабутнім і максимально ефективним. Постійно вдосконалюватися і розвиватися - наш шлях, і цим важливо ділитися. Власне, що ми і зробимо 16, 18 і 23 вересня".

По закінченню майстер-класу Ви отримаєте сертифікат від організатора Staff Service і Фредеріка Молунда з нашими короткими відгуками про Ваші результати.

Дати: 16 - 23 вересня.

Ціна: 1200 грн за весь період.

Реєстрація!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення