Пізанська вежа - Вистава

Нова сцена театру. Фарс на дві дії.
Історія про те, як в один прекрасний день цілком нормальна жінка, не обділена, загалом-то, життям і не обтяжена комплексами, мало не кинула свого чоловіка.
Вистава насичена знайомими до болю кожному з нас атрибутами повсякденності, аж до найдрібніших предметів, деталей, що заповнюють квартиру середньостатистичного громадянина. Дача, вечеря, півлітра, стоптані капці - все це віртуозно обігрується акторами, викликаючи у глядачів сміх крізь сльози.
Як виявилося, справжню любов не можна переконати, нав'язати, дати в навантаження, немов залежаний товар, насильно прищепити або, зрештою, навіть виховати в собі. Вона - як талант, як дар Божий: або є, або геть відсутня. І бути її ось так, просто, не може ні за яких обставин.
А якщо ж сімейне життя рухається за інерцією, то неминучість краху любові виникає сама собою. Нехай це і буде вкрай повільно, підспудно, подібно не одне століття падаючої Пізанської вежі.
Режисер-постановник - Надія Батуріна.
У виставі зайняті артисти: Наталія Кудря, Ніна Ніжерадзе, Віктор Сарайкін, Олексій Поліщук, Станіслав Бобко, Андрій Пономаренко, Любов Тищенко, Ірина Борщевська.

Коли: 17 лютого та 4 березня (о 20.00). 

Де: Театр російської драми ім. Лесі Українки (вул. Богдана Хмельницького, 5).

Вартість квитків: 200 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення