Гурт The Velvet Sun з концертом у Києві

Гурт The Velvet Sun з концертом у Києві

The Velvet Sun разом з поетом Павлом Коробчуком 25 квітня в Жовтневому палаці виконають спільну музично-літературну програму.

The Velvet Sun - музичний гурт із Києва, який утворився як ціла творча одиниця після широкої ротації їх відомої композиції "Я хочу нову зиму". Ця новорічна пісня-блюз об’їздила всі ФМ-радіостанції України на стику 2013-14 років, охопивши близько 160-ти українських та 12-ти ФМ-радіостанцій в інших країнах. Відомі своїми композиціями "Стихії", Same Old Street, "Кентерберійська", "Тканини-ряднини", "Коли в місті оселилися небеса" та "Сонце дарує намисто" у стилі шістдесятих. У 2017 році колектив виступив як спеціальний гість на київському концерті легендарного британського музиканта Carl Palmer (співзасновника гуртів Emerson Lake and Palmer, Asia, Atomic Rooster), де виконав свої твори.

Павло Коробчук відомий український письменник, поет, музикант, журналіст. Автор шести книг поезії  "Хвоя", "Цілодобово", "Динозавр", "Мерехтіло", "Натщенебо", "Кайфологія", роману "Море для шульги", книги оповідань "Священна книга гоповідань". Учасник десятків фестивалів в Україні та за кордоном, переможець двадцяти літературних слемів. Його ліричні, ніжні, вірші – відчайдухи, написані українською, і вже перекладені на 24 мови світу, і навіть є в підручниках для старшої школи і студентства.

25 квітня вони об’єднаються аби разом створити музично-поетично дійство та здивувати. The Velvet Sun зіграють авторську програму, в яку увійдуть композиції самих музикантів та донесуть глядачеві поезію через музику. Вірші, які оживають за допомогою звучання. Музична програма між блюзом, класикою та мінімалізмом, стиль шістдесятих. Таке поєднання "вирве" з реальності та перенесе в зовсім інший світ.

А на завершення буде презентована проза з нового роману Павла Коробчука "Ключові клапани" – історія про незалежність України та всі можливі варіанти її розвитку, яка нікого не залишить без роздумів.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення