Timotei. Парки великого міста: встановлення паркових скульптур у Києві

Timotei. Парки великого міста: встановлення паркових скульптур у Києві

Раді повідомити про реалізацію другого етапу соціального проекту «Timotei. Парки великого міста», в рамках якого в Києві, Одесі, Харкові та Дніпропетровську за допомоги місцевих урбан-спільнот було створено нові зони відпочинку у занедбаних раніше парках та скверах. 
В рамках першого етапу кампанії в Києві було встановлено 15 паркових скульптур, створених молодими українськими скульпторами.
Протягом липня в рамках другого етапу соціального проекту «Timotei. Парки великого міста»в парку «Наталка» на Оболоні, Трухановому острові та Русанівський косі з’явились затишні зони відпочинку. Дизайнерські лавочки, лежаки, квітники,  велопарковки та навіть літній кінотеатр – все це постало на раніше захаращених ділянках за сприяння місцевих активістів. 
В Києві на особливу увагу заслуговує парк «Наталка», адже саме там за ініціативи ГО «Наталка», громади, що опікується цією зеленою зоною, - постав літній кінотеатр, де кожних вихідних всі бажаючи можуть зібратись на кінопоказ просто неба.

Проблеманепристосованості урбанізованого середовища для відпочинку на природі все ясніше усвідомлюється не лише киянами, а й українця вцілому. Тому проект «Timotei. Парки великого міста» взяв на себе місію дати новий імпульс розвитку паркового середовища та зробити акцент на важливості турботи про довкілля, заручившись допомогою урбан - спільнот.

Перший етап проекту – встановлення паркових скульптур - створив неабиякий резонанс серед киян.Тож «Парки великого міста» вийшли на всеукраїнський рівень: в Одесі, Харкові, Києві та Дніпропетровську занедбані зелені зони перетворились на улюблені місця відпочину місцевих мешканців.

Зважаючи на успішний та плідний досвід робити з урбан – спільнотами, бренд Timotei планує старт третього етапу проекту, в рамках якого співпраця вийде на більш локальний рівень – до реалізації будуть прийняті ідеї «зелених» активістів з усієї України.

Турбуючись про довкілля, бренд Timotei  і сам переживає нове «органічне» народження: пропонує косметику з натуральними компонентами та використовує усвоїй новій упаковці пластик, придатний до екологічно безпечної утилізації.

 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення