Тіні забутих предків - Вистава

Зустрічайте містичну легенду, яку повідав світу Михайло Коцюбинський, а на екрані втілив Сергій Параджанов з неповторними Іваном Миколайчуком та Ларисою Кадочніковою в головних ролях.

Ми проти порівнянь, але хочемо показати, як ми відчуваємо історію Івана і Марічки, можливо, однією з найкрасивіших історій кохання, які описані в літературі і оспівані на екрані.

У нашій історії з постановкою вистави містичних збігів і обставин незліченна кількість. Хоча б те, що театр розташований на вулиці імені Івана Миколайчука, а будинок, в якому жив актор, знаходиться просто поруч з нашим театром. Режисер вистави Тетяна Матисов кілька років мріяла про постановку цього твору, а театр наш вибрала теж не випадково. Дитинство і ранню юність Тетяна провела в фольклорних ансамблях, що відчувається в дбайливому і акуратному поводженні з фольклорною основою уявлення.

А ще ... наш спектакль стане цілим клондайком дебютів. Наші актори, яких ви швидше за все звикли бачити і сприймати виключно як блискучих вокалістів, вийдуть на сцену як драматичні актори.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення