Тренінг «Як співпрацювати з народним депутатом для вирішення проблем округу?»

Тренінг «Як співпрацювати з народним депутатом для вирішення проблем округу?»

Всі анонси від: Фундація "Відкрите суспільство"

Розпочато конкурсний відбір для участі у тренінгу «Як співпрацювати з народним депутатом для вирішення проблем округу?», що відбудеться 7-8 липня в м. Київ.

Тренінг проведуть Сергій Панцир, керівник Центру соціального партнерства та лобіювання НаУКМА та Леся Шевченко, президент Фундації «Відкрите суспільство». Це перший подібний тренінг для громадських активістів та журналістів в Україні                                                                    

Учасники тренінгів будуть забезпечені робочими матеріалами та харчуванням. У виключних випадках, можуть відшкодовуватись транспортні витрати. Проживання для учасників тренінгу не компенсуватиметься.

Тренінг організовується в рамках проекту «Громадський моніторинг виділення фондів для округу», виконується Фундацією «Відкрите суспільство» в рамках Програми USAID  «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво», за фінансової підтримки Фонду Східна Європа.
Участь у тренінгу безкоштовна, проте кількість учасників обмежена, тому діятиме конкурсний відбір. Щоб взяти участь у тренгу, заповніть будь-ласка реєстраційну форму учасника за посиланням: https://goo.gl/WqcF4b

Останній термін для подачи заявок: 25 червня (включно).
Час та місце проведення тренінгу буде повідомлено відібраним учасникам до 6 липня.
Реєструйтесь для участі в заході  та отримайте шанс вплинути на ситуацію у Вашому населеному пункті, використовуючи можливості народних депутатів України!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення