Забіг із собаками - благодійна акція

Забіг із собаками - благодійна акція

24 червня Фонд допомоги безпритульним тваринам «Happy Paw» проведе вже Третій Благодійний «Забіг із собаками», який відбудеться на території парку Муромець (парк Дружби народів) у Києві.

Учасники зі своїми улюбленцями зможуть подолати дистанції в 1 або 3 км. Також є дві дистанції для бігунів без собак – це 500 метрів для дітей (від 6 до 10 років) та класичний забіг на 5 км. Найбільший сюрприз, який підготували організатори, – це реєстрація рекорду України! Саме 24 червня кожен учасник зі своїм чотирилапим другом стане частиною історії, взявши участь у «Наймасовішому забігу із собаками». Досягнення фіксуватиме Національний Реєстр Рекордів. Перші 300 зареєстровані учасники отримають круті стартові набори, а переможці та призери на кожній з дистанцій – подарунки від партнерів: грошовий сертифікат від Saucony, місячний запас води від Моршинської, сертифікат Bodo, крісло Bruni та багато іншого! Для чотирилапих учасників організатори також підготували багато сюрпризів: місячний запас корму Brit, вітаміни 8in1, сертифікати на ветеринарну діагностику, новенький нашийник та повідок, біопакети для прибирання, а також безкоштовні консультації від грумерів, ветеринарів і кінологів.

Найменших відвідувачів чекатиме дитяча зона від Експериментаніуму. А також: фуд-корт, аніматори, благодійна лотерея та маса позитивних емоцій! Також організатори подбали про зручність усіх учасників та гостей заходу. Тому на час проведення забігу від станції метро «Почайна» (колишня «Петрівка») до місця проведення забігу курсуватиме безкоштовний автобус. Всі зібрані кошти будуть витрачені на будівництво вигульного майданчику для собак.

Зареєструватись на забіг  тут.

Приєднуйся! Вхід на територію заходу  вільний.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення