Три анекдоти на одну тему

Три анекдоти на одну тему

Всі анонси від: Театр на Михайлівській

Комедія-детектив про подружню зраду

Як «анекдоти» про подружню зраду театр обрав три оповідання трьох відомих письменників – української – Панаса Мирного, російської – Антона Чехова, та європейської – Стефана Цвейга. Це «Лови», «Хористка» та «Страх». Всі ці розповіді тією чи іншою мірою розповідають про вічну тему людського житія – подружньої невірності.

Сюжети в них різні, але окрім теми, об'єднані вони і загальними персонажами – двома кумедними «шпиками-детективами», які й стежать за недбайливим подружжям.

У спектаклі на таку делікатну тему актори «Нового українського театру», влазячи в шкуру своїх героїв, у їхнє життя, все ж таки залишають за собою право іронічно, з великою часткою гумору, поглянути на проблеми, якими стурбовані персонажі «Трьох анекдотів».

У спектаклі багато пластичних, танцювальних номерів. Артисти то кидаються в циганську перетанку, то починають жити і рухатися в ритмі пристрасного танго.

Вистава буде цікавою як молодим закоханим, так і парам зі «стажем». Велика ймовірність того, що вони дізнаються в героях «Анекдотів» когось зі своїх знайомих, а то дивишся, і самих себе… Бо хто без гріха!

Вистава йде українською мовою.

Тривалість 2 рік. 20 хв.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення