Трилер "Секрет у їхніх очах" за участю Ніколь Кідман та Джулії Робертс

Трилер "Секрет у їхніх очах" за участю Ніколь Кідман та Джулії Робертс

Secret in Their Eyes / Тайна в их глазах
Рік: 2015. Країна: США.
Режисери: Біллі Рей. Студія: IM Global.
Жанр: детектив, трилер.
Прем’єра (в Україні): 19.11.2015
Прем’єра (у світі): 12.11.2015
Тривалість: 107 хв
Вікові обмеження (років): 16.
СЮЖЕТ: дружню команду слідчих викликали на справу. Рей, Джессіка і їхній керівник Клер, прибувають на місце злочину. Підліток-дівчинка була жорстоко вбита і залишена в сміттєвому баку. Справа набуває нового обороту, коли виявляється, що жертва - дочка одного зі слідчих, Джесс. Але вбивця вислизає з рук правосуддя через недостатність доказів, і шляхи друзів розходяться. Рей, який шукає винуватця тринадцять років, нарешті знаходить рішення і збирає стару команду. Але ніхто не готовий розкрити шокуючу таємницю, яка може призвести до руйнуючих наслідків особистої помсти.
Про зйомки: Фільм режисера Біллі Рея є рімейком аргентинсько-іспанської стрічки, що отримала Оскар у 2009 році, "Таємниця в його очах". Це була робота Хуана Хосе Кампанелли, який брав участь в постановках деяких відомих серіалів: "Закон і порядок", "Доктор Хаус", "Зупинись і гори" та ін. Він виступив в якості одного з продюсерів рімейку.
Персонаж Джулії Робертс призначався для актора чоловіка, але режисер переписав сценарій "Секрет у їхніх очах"спеціально для неї. Під час зйомок у Робертс померла мати, але актриса повернулася на майданчик через 5 днів.

 
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення