Трілер «Self/less. Ціна безсмертя»

Трілер «Self/less. Ціна безсмертя»

Рік: 2015. Країна: США.
Режисери:  Терсем Сінгх
Студія: Focus Features, Endgame Entertainment
Жанр: трілер, фантастика.
Прем’єра (в Україні): 30.07.2015
Прем’єра (у світі): 10.07.2015
Тривалість: 116 хв
Вікові обмеження (років): 16.
Дистриб’ютор: Вольга Украина
В ролях: Райян Рейнольдс, Метью Гуд, Бен Кінгслі та інші.

Сюжет: Старий мільярдер, що ось-ось помре, погоджується на радикальну операцію, яка переносить його свідомість в тіло здорової молодої людини. Але все може виявитися зовсім не так гарно, як здавалося, коли він починає відкривати секрети походження тіла і організацію, що за цим стоїть ... Організацію, ладну вбити за збереження своїх таємниць.
Про зйомки: Рекламний ролик фільму був показаний 200 журналістам, які подивилися трейлер одними з перших, досить оригінальним способом. В один ранок ці люди виявили на порозі свого будинку, або ж отримавши посилку іншим способом, телефони марки LG. Усередині девайса у вигляді текстового повідомлення була пропозиція перенести свою свідомість в більш молоде і здорове тіло. А як приклад технологій було дано посилання на перегляд трейлера"Не в собі".

Фільм можна віднести до стрічок "Другі" (1966) і "Без обличчя", але в той же час фільм Тарсема Сінгха був знятий за оригінальним сценарієм Алекса і Девіда Пасторів. Це їх перший фільм, для якого вони написали сюжет, але не поставили його як режисери. Фільми Тарсема Сінгха завжди були відомі своїми візуальними принадами, за які варто дякувати Ейко Ісіокі. "Не в собі" же став першою стрічкою режисера, де він не працював разом з цією художницею.До зйомок трилера приступили в жовтні 2013 року, коли провідні актори Райан Рейнолдс і Бен Кінгслі підписали контракт. Місцем роботи стало місто Новий Орлеан, штат Луїзіана. Що цікаво, машини, які по фільму займалися перенесенням розуму героїв, були зроблені на базі медичних томографів (CT scanners).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення