Український Дім: Концерт Lords Оf The Sound Rammstein cover

Український Дім: Концерт Lords Оf The Sound Rammstein cover

Шоу «RAMMSTEIN» від Lords of the Sound! 
28 червня о 20:00  на території біля Українського дому (Football-stream Fest) відбудеться концерт-шоу «Rammstein» від Lords of the Sound – Легендарна музика у супроводі оркестру!
Відкинь свій скептицизм та думки, що cover show не може вразити. Адже до справи беруться справжні Лорди звуку! 
На тебе чекатиме не тільки скажена музика німецьких Rammstein! Ти станеш свідком яскравого видовища, музично-світло-піротехнічної постановки, що не залишить тебе байдужим.
Концерт проводитиметься на чудовій фан-зоні - FOOTBALL-STEAM FEST, що функціонує на території Українського дому. Обирати тобі: відриватися перед сценою, як справжній фан, чи зручно примоститися на кріслі-мішку. 


Досить чекати, поки справжні Rammstein завітають до нашої країни! Прийди 28  червня на нашу Open Air площадку на шоу «Rammstein» від Lords of the Sound та не стримуй свого тіла під найлегендарнішу музику у супроводі оркестру!

Територія буде розмежована на зони:
1. ФУД-КОРТ – насолоджуйся смачною їжею та напоями до свого смаку.
2. VIP FAN – зона без місць перед сценою.
3. PARTER – зона з місцями, в якій ти зможеш розміститися на зручному кріслі-мішку. Купуючи квиток у Parter, ти також можеш відриватися у VIP FAN.
4. FAN – зона без місць. 
5. По всій території будуть функціонувати зони відпочинку зі столиками та стільцями.

УВАГА! Концерт відбудеться за будь-яких погодних умов. Територія облаштована захисними тентами. Надаємо пораду, що квитки варто купувати раніше, адже з наближенням до події ціна на них може збільшуватися.
Замовити квиток - тел. (044) 2878787.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення