Шоста церемонія вручення премії Yuna

Шоста церемонія вручення премії Yuna

Всі анонси від: НДИ "Украина"

21 лютого на головній сцені країни Палацу Україна пройде VI Церемонія вручення Музичної премії «YUNA»!
Будуть визначені найяскравіші та найуспішніші представники вітчизняного шоу-бізнесу. Таку подію не можна пропустити!


Головна музична премія країни буде вручена переможцям в таких номінаціях як «Кращий соло-артист», «Краща рок-група», «Краща поп-група», «Краща пісня» (нагороджуються виконавець, композитор і автор слів до пісні), «Кращий дует», «кращий альбом» (нагороджуються виконавець і саунд-продюсер альбому), «кращий відеокліп»(визначиться найкращий режисер), «Відкриття року».
 
Вручати престижну премію зі сцени Палацу Україна будуть найвпливовіші і успішні особистості в українській музиці, культурі, політиці, спорті, мистецтві.

У числі номінантів премії «YUNA» - 2017 - Jamala, LOBODA, MONATIK, Макс Барських, Тіна Кароль, Onuka, O.TORVALD, Pianoбой, The HARDKISS, Бумбокс, Океан Ельзи та інші. Як бачите, в числі номінантів присутні як титуловані представники українського музичного «олімпу», так і таланти-початківці. Ведучий премії - Потап.

В історію щорічної премії вже золотими літерами вписані імена кількох десятків лауреатів!
Церемонія «YUNA» - 2017 - це інтригуючі номінації, компетентне журі, яскравий концерт (телезйомки) і просто незабутній вечір в компанії відомих представників вітчизняного бомонду.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення