Цитрусове королівство на Співочому полі

Цитрусове королівство на Співочому полі

Всі анонси від: Співоче поле

Вперше в Україні! Співоче поле запрошує на Новорічний цитросовий бум!

Святковий фестиваль проходитиме з 21 грудня до 13 січня. Початок - о 10.00.

Співоче поле перетвориться на унікальну новорічну локацію - королівство апельсинів та лимонів, з яких побудують казкові замки! Всього для виставки використають понад 120 тон фруктів.

"Тут Ви зможете побачити домівки Гаррі Поттера, Рапунцель, Аладіна, Робін Гуда, графа Дракули, тамплієрів, тощо. Кожна цитрусова будівля сягатиме 3-5 метрів у висоту!" - додають організатори.

У програмі також - експозиція у кризі, цитрусова ялинка, вхідні лимонні арки, резиденція цитрусового Санти, новорічна пошта побажань та сувенірні крамнички.

Вхід для дорослих - 100 грн, для дітей - 75 грн, для дітей до 7 років та учасників бойових дій вхід безкоштовний.

Більш детальну інформацію про Фестиваль можна отримати тут.

Коментарі до події (7)
  • Ксюша Кравченко 06 Січня

    Непогана фотозона біля інстоляції з дзеркал, дітям сподобаються  інсценовані замки та палаци,  але прикро що вже 4 січня все було в занедбаному стані. До того ж вартість квитка 75-100 грн. дуже перебільшена.
  • Задроты Клеш рояля Задроты Клеш рояля 06 Січня

    А вход баготодитним симям за посвидчення можно.
  • Gennadiy Melnik 31 Грудня

    Ідіотизм! Як киянин, вважаю, що "київзеленбуд" потрібно притягнути до кримінальної відповідальності за нецільове використання бюджетних коштів.
  • Татьяна Попова 31 Грудня

    Как можно в нашей стране использовать фрукты таким образом. Большинство жителей не могут позволить себе и своим детям поесть вдоволь мандаринов. Не говоря уже о детях в интернатах. Устроителям стоило бы задуматься.
Отримуйте
регулярні оновлення