У Києві розпочався конкурс стартапів корисних для міста

У Києві розпочався конкурс стартапів корисних для міста

З 2 квітня почався прийом заявок на участь у міському конкурсі стартапів Best Urban Social Startup.
Конкурс організовують: фестиваль «PRO місто», платформа SocialBoost, «Велика Ідея» та Інститут енергоефективності України за підтримки міської адміністрації. У ньому закликають брати участь ті стартапи, які вирішують конкретні проблеми міського життя, покращують суспільний простір Києва.
Призовий фонд конкурсу - 200 000 грн (його отримає переможець), крім того, обіцяють спеціальні премії від організаторів: за кращу ідею з енергоефективності - 10 000 грн, від платформи «Велика Ідея» - 15 годин менторських сесій і т.д.

Заявки подаються на сайті конкурсу: http://promisto.socialboost.com.ua/

Серед умов, яким повинен відповідати стартап: він повинен бути корисним місту, у нього повинна бути IT-складова (сайт, додаток, розумний гаджет), проект повинен бути на стадії ідеї.

Детальніше про умови та оформленні заявок можна почитати на сайті: http://promisto.socialboost.com.ua/.
Подати свій проект можна до 18:00 10 травня цього року.
Якщо проект проходить в десятку фіналістів, він виступить з презентацією на фестивалі «PRO місто». Проекти, подані на конкурс, проходять попередню оцінку, потім вивішуються на сайт. За них йде онлайн-голосування, яке враховується журі при визначенні 10 фіналістів. У журі входять відомі в IT-співтоваристві експерти: засновник «Октава Капітал» Олександр Кардаков, виконавчий директор Української асоціації венчурного капіталу Яника Мірило, засновник SocialBoost Денис Гурський, засновник «Часопис» Максим Яковер та інші.
Список фіналістів буде оголошено 12 травня, а 31 травня оголосять переможців конкурсу.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення