Інтерактивна виставка Ukraine WOW у віртуальній версії

Інтерактивна виставка Ukraine WOW у віртуальній версії

Ті, хто не встиг на найпопулярнішу виставку в історії незалежної України, можуть відвідати її, не виходячи з дому. Проєкт «Укрзалізниці» Ukraine WOW тепер доступний завдяки онлайн-туру.

За неповних 4 місяці роботи Ukraine WOW зібрала понад 330 000 глядачів і встановила національний рекорд відвідуваності. Черги на виставку, присвячену найкращому, що є в Україні, стояли б і сьогодні, якби не карантин. Але тепер відкривати для себе країну може кожен охочий – організатори відтворили експозицію виставки в форматі 3D, і вона доступна за посиланням ukrainewow.com.

На сайті також опубліковані всі текстові матеріали виставки українською та англійською мовами, а також онлайн-екскурсія з керівником проєкту Ярославою Гресь. 

Онлайн-відвідувачі зможуть побачити:
 - 
книгу «Апостол» 1574 року,
 - останній автопортрет Казимира Малевича,
 - скульптури Олександра Архипенка та «Українську абетку» Георгія Нарбута просто у смартфоні.
А ще познайомитися з сотнями вау-фактів про Україну. 

Нещодавно до команди проєкту долучилися українські розробники Argentics, які створять мобільний додаток Ukraine WOW з доповненою реальністю.


Стаціонарна інтерактивна виставка Ukraine WOW. тривала з 14 листопада по 20 березня на Центральному київському вокзалі. інтерактивна виставка Ukraine WOW. 

На виставці були предсталені унікальні експонати та інсталяції, які змусили кожного відвідувача  закохатись в Україну та сказати: «Вау, яка вона неймовірна!» 

Ставши учасником виставки, глядачі зможуть політати над Батьківщиною-матір’ю у віртуальній реальності, подивитися в телескоп Миколаївської астрономічної обсерваторії, побачити оригінали робіт Малевича та Архипенка, дізнатися, як народжується бурштин і як виглядали перші срібні гривні Київської Русі, зайти в мазанку та тунель кохання, що побудовані прямо у виставковому просторі, та багато іншого. 

Місце проведення виставки – новий простір площею 3000 кв м. на Центральному залізничному вокзалі. «Ukraine WOW покликана розповісти про все найкраще, що є в Україні, та надихнути українців більше подорожувати.  – говорить Євген Кравцов, голова правління АТ «Укрзалізниця».  – Центральний залізничний вокзал якнайкраще підходить для цього, адже щодня саме сюди приїжджають і звідси виїжджають тисячі пасажирів». 

Де: Київський центральний залізничний вокзал, 14 колія, виставковий простір «Будівля багажного відділення з рампою, корпус В».
Вартість: безкоштовно

Коментарі до події (2)
  • Вика Лавриненко 16 Грудня

    Мы настолько полезно "потратили" в хорошем смысле время на этой выставке! Вот КАК можно было так интересно показать что происходило и продолжает быть в Украине? Делюсь своими впечатлениями в видео: https://www.youtube.com/watch?v=snfsYf0ArUU&t

    Ірина Гуцаленко Вика Лавриненко 18 Лютого

    Вы можете организовать свою выставку и показать интересно.
Отримуйте
регулярні оновлення