"Українська осінь в Маріїнці": майстер-класи з кулінарії, танців та трипільського розпису

"Українська осінь в Маріїнці": майстер-класи з кулінарії, танців та трипільського розпису

Всі анонси від: ГО "РУС"

"Українська осінь в Маріїнці" реалізується у формі інтерактивних майстер класів з української автентичної пісні і танцю, трипільського розпису, древньої української кулінарії, виставки трипільського одягу. Завдяки особливому творчому методу, підбору репертуару, музичних інструментів та художнього колективу такі майстер класи є інструментом арт – терапії для дітей та дорослих. 
Глибокі українські культурні традиції втілюють прояви загальнолюдських цінностей. В українському танці та пісні відтворені вікові норми людської поведінки у соціумі. В ігровій формі учасники майстер класів освоюють основи людського співіснування. Через освоєння української автентичної пісні і танцю жителі та гості столиці доторкнуться до споконвічних традицій мирного і дружнього співіснування. Також, український автентичний танок, спів, гра на автентичних інструментах, малювання завжди слугували методом арт – терапії – лікаря людських душ, що на разі, є актуальним у будь-які часи, особливо для українського сьогодення. 
Майстер-клас з української кулінарії «Українські традиції здоров’я» популяризує найкращі відтворені традиції лікування харчуванням, збереження здоров’я протягом життя простими народними методами.
Трипільський розпис ознайомить учасників з традиціями українського ужитково-обрядового мистецтва та застосуванням малюнку для збереження миру і злагоди.
Виставка трипільського одягу допоможе глибше зрозуміти культуру українства та сучасне застосування давніх традицій. 
Участь безкоштовна.
Сторінка події у соцмережах: https://www.facebook.com/events/302240793467436/?active_tab=posts

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення