Українські дні у Феофанії

Українські дні у Феофанії

Всі анонси від: Парк "Феофанія"

Парк "Феофанія" запрошує разом провести сімейні вихідні 24-27 серпня 
На вас чекатимуть різноманітні розваги для дорослих та дітей, смачні пригощання від паркових кафе та жива музика.

КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА
24 СЕРПНЯ: З 16:00 до 20:00 відбудеться концерт під відкритим небом за участі фольклорного колективу "Берегиня". Під акомпанемент етнічних інструментів чарівні дівчата будуть співати ліричні та веселі українські народні пісні.
27 СЕРПНЯ: З 16:00 до 20:00 у виконанні етнічного гурту "Вареник-Бенд" прозвучать улюблені українські народні пісні.

ДІТЯМ
24 СЕРПНЯ з 16:00 до 19:00 працюватиме інтерактивна зона «Круче всех» - прем’єра однойменного дитячого талант-шоу відбудеться на телеканалі «Інтер» вже 10 вересня. У цій зоні на маленьких гостей чекатимуть веселі аніматори, конкурси із призами, творчі завдання і, звичайно ж, купа позитивних емоцій! Кожна дитина зможе у повній мірі проявити свій талант та отримати заслужені аплодисменти, а найактивніші учасники будуть нагороджені спеціальними медалями «Круче всех».
Щодня:
14:00-20:00 - Дитячі атракціони: батут, джампінг, гімнастичний куб.
15:00-19:00 - Творчі майстер-класи, де малеча навчиться ліпити із солоного тіста, робити орігами та робити листівки у техніці квіллінг.

КАФЕ
Активний відпочинок на свіжому повітрі потребує багато сил. Тож цілий день для вас працюватимуть паркові кафе під відкритим небом, де ви зможете скуштувати різноманітні українські страви - від борщику та бограчу до домашній ковбасок та овочей-гриль. А втамувати спрагу можна буде літніми безалкогольними коктейлями та прохолодним узваром.

Вхід у парк: 20 грн, школярі та студенти - 5 грн, діти до 7 років та пенсіонери - безкоштовно.

Доїхати до парку можна на 548 та 444 маршрутних таксі.

Контакти: (093) 280-14-09, [email protected]

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення