Лютий сезон подарунків у ТРЦ Ocean Plaza

Лютий сезон подарунків у ТРЦ Ocean Plaza

ТРЦ Ocean Plaza пропонує відкрити останній зимовий місяць в святковому настрої і розпочинає Лютий Сезон Подарунків.  Розважитися, чудово провести час, отримати круті призи та ретельно підготуватися до сезону традиційних "сердечних" і "дівочих" свят можна буде в ТРЦ з 14 лютого по 8 березня 2021 року.

Завітайте 14 лютого з 14.00 до 20.00 до Pink Candy Bar, який буде розташований на другому поверсі ТРЦ, та безкоштовно отримайте святкові ласощі: солодку вату, запашний попкорн і льодяники у формі сердечка! А за для вашої безпеки ми загорнули усі смаколики в індивідуальну захисну упаковку, тож можете бути певні в цілковитій безпеці.

Що дівчата полюбляють більше за шопінг? Звичайно – подарунки! У День всіх закоханих ТРЦ Ocean Plaza гарантує приємний та корисний сюрприз кожному відвідувачу спеціальної зони гарантованих подарунків. 

Ще одна приємна несподіванка для сміливих та креативних – лише з 14 лютого по 8 березня, тільки в ТРЦ Ocean Plaza, ви матимете можливість взяти участь у ексклюзивному онлайн майстер-класі з приготування романтичної вечері від переможця "МайстерШеф" Єлизавети Глинської

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення