Валерій і Костянтин Меладзе: концерт «Півсотні»

Валерій і Костянтин Меладзе: концерт «Півсотні»

Почути пісню «Опять метель» у виконанні автора - Костянтина Меладзе і побачити одночасно двох братів Меладзе на одній сцені трапляється не часто. І у вас є така унікальна можливість ... 
Прізвище Меладзе вже давно асоціюється з музикою, це вже свого роду бренд, який означає одне - бездоганний стиль. 
Усім відомий унікальний творчий союз братів – пісні Валерія Меладзе, що написані Костянтином, протягом багатьох років стають хітами, потрапляють в чарти, та найголовніше – їх люблять слухачі. Музична стилістика, неповторна манера виконання Валерія і пісні, що проникають у душу, – унікальне поєднання, народжене цим тандемом. «Ми з Костею завжди були абсолютно різними. – говорить Валерій, - Єдине, що нас об'єднувало - це музика. Ми слухали всю хорошу музику, не залежно від стилю. Але мабуть, цього виявилося достатньо, щоб зв'язати нас воєдино на все життя. Навіть зараз, живучи у різних містах і різних країнах, ми залишаємося нероздільним цілим...»

Та не варто забувати, що творчість Костянтина багатогранна. Він - продюсер найпопулярніших колективів і артистів (Валерій Меладзе, Віра Брежнева, група «Віа Гра», MBAND). Він - музичний продюсер балету «Великий Гетсбі», який устиг голосно заявити про себе на найвідоміших театральних майданчиках. Костянтин - композитор і музичний продюсер саундтреків багатьох фільмів і телепроектів. Це і "Стиляги" Валерія Тодоровського, і серіал "Відлига" з титровою піснею, що підкорила всіх. Не варто забувати і про пісню "Знову завірюха", яку виконала Алла Пугачова для для фільму "Іронія долі-2". Роботи Костянтина в кіно так само помітні і улюблені, вони займуть окремий блок в програмі концерту "Півсотні". 
2015 рік для братів Меладзе особливий. Цього року святкує свій 50-річний ювілей Валерій, цей рік стане двадцятим з моменту виходу доленосного альбому «Сера», і 30 років з тієї миті, як Валерій і Костянтин вирішили пов'язати своє життя з музикою.  
Ювілейний концерт «Півсотні» - це не підведення підсумків, не рубіж, це спосіб показати всю палітру творчості братів Меладзе на одній сцені, подарувати глядачам свою музику, показати всі її грані.

Квитки на сайті: http://kasa.in.ua/ua/events/view-kostantin-i-valeriy-meladze-kuiv.html

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення