Валерій і Костянтин Меладзе: концерт в Палаці "Україна"

Валерій і Костянтин Меладзе: концерт в Палаці "Україна"

Прізвище Меладзе вже давно асоціюється з музикою, це вже свого роду бренд, який означає одне - бездоганний стиль. Усім відомий унікальний творчий союз братів – пісні Валерія Меладзе, що написані Костянтином, протягом багатьох років стають хітами, потрапляють в чарти, та найголовніше – їх люблять слухачі. Музична стилістика, неповторна манера виконання Валерія і пісні, що проникають у душу, – унікальне поєднання, народжене цим тандемом.

«Ми з Костею завжди були абсолютно різними. – говорить Валерій, - Єдине, що нас об'єднувало - це музика. Ми слухали всю хорошу музику, не залежно від стилю. Але мабуть, цього виявилося достатньо, щоб зв'язати нас воєдино на все життя. Навіть зараз, живучи у різних містах і різних країнах, ми залишаємося нероздільним цілим...»

Та не варто забувати, що творчість Костянтина багатогранна. Він - продюсер найпопулярніших колективів і артистів (Валерій Меладзе, Віра Брежнєва, група «Віа Гра», MBAND). Він - музичний продюсер балету «Великий Гетсбі», який устиг голосно заявити про себе на найвідоміших театральних майданчиках. Костянтин - композитор і музичний продюсер саундтреків багатьох фільмів і телепроектів. Це і "Стиляги" Валерія Тодоровського, і серіал "Відлига" з титровою піснею, що підкорила всіх. Не варто забувати і про пісню "Опять метель", яку виконала Алла Пугачова для  для фільму "Іронія долі-2".

У 2015 році Валерій і Костянтин Меладзе вперше за 30 років творчої діяльності записали спільний дует на пісню «Мій брат».

У 2016 році Костянтин Меладзе став продюсером Національного відбору на конкурс «Євробачення 2016» від України, де перемогла співачка Джамала.

 «Зараз Костя - один з найуспішніших музичних продюсерів. Я взагалі вважаю, що він мало не єдиний справжній продюсер у нашій країні. – розповідає про свого брата Валерій, - Костя дійсно креативно мислить. Він неймовірно тонко балансує між мистецтвом і бізнесом; всі проекти, якими він займається, стають комерційно успішними, але при цьому залишаються яскравими і естетичними. Я вірю у все, що робить мій брат». Дійсно, масштаб творчої діяльності Костянтина Меладзе настільки великий, обширний і різноплановий, що, здається, до чого б не доторкнулася ця людина, воно приречене на успіх. Його музика приголомшує: вона буває лірична, романтична і зворушлива, з текстами, що проникають у тонкі глибинні матерії, але, у той же час, завжди актуальна і свіжа.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення