Варьете «Рояль». 21+

Варьете «Рояль». 21+

Всі анонси від: Caribbean Club

Вар'єте «Рояль» у Києві. У Caribbean Club у Києві – оригінальне та неповторне Вар'єте-шоу «Рояль».

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА ВАР'ЄТЕ-ШОУ «РОЯЛЬ» У КИЄВІ?

  • Мистецтво вар'єте набуло величезної армії шанувальників серед українців.
  • Шоу «Рояль» – це багата музична палітра та тонка спокуса.
  • Незабутнє побачення з Парижем – у серці Києва.

АНШЛАГОВЕ ВАР'ЄТЕ-ШОУ «РОЯЛЬ» У КИЄВІ
Запрошуємо вас до затишного Caribbean Club на блискуче Вар'єте-шоу «Рояль»! Ефектна постановка у найкращих традиціях французького кабаре подарує масу яскравих вражень. Побачивши шоу, ви обов'язково станете шанувальником вікового мистецтва вар'єте!

"Рояль" - шоу для дорослих. У ньому сплелися гарні аранжування та спокуслива хореографія ефектних танцівниць. Байдужих – не буде!

Квитки рекомендуємо замовляти вже сьогодні.

ВАР'ЄТЕ «РОЯЛЬ»: ВЕЛИКЕ ВИДОВЕ У КРАЩИХ ТРАДИЦІЯХ ПАРИЖСЬКИХ КАБАРІ – НА СЦІНІ CARIBBEAN CLUB
Приготуйтеся розчинитися в важкій атмосфері, де панує приємний напівтемрява, звучить шикарна жива музика і погляди приваблюють спокусливі рухи розкішних танцівниць. Ні натяку на вульгарність, тільки витончений еротизм та стримана сексуальність. Все це – перформанс «Рояль».

Високу оцінку вар'єте дав метр української музики Олег Скрипка:

«Ще у давньому холодному Парижі я колись мріяв, щоб у Києві теж з'явилося справжнє кабаре. І ось «Рояль» – це справді чудове кабаре. І наша публіка вже знає формат та активно відвідує бурлеск-шоу. У залі я бачив людей, які люблять та розуміють цей легкий жанр. Але тут є важливі речі – відкритість, теплота, щирість і, безумовно, яскраві емоції!»

Вар'єте «Рояль» – це нове звучання відомих мелодій, створене композитором, музичним продюсером шоу Олексієм Боголюбовим.

Хореографами-постановниками шоу стали українські танцівниці, учасниці проектів «Танцюю для тебе» та «Танці із зірками» — Ганна Паламарчук, Катерина Тришина та Світлана Черниш. Режисери досягли своєї мети та довели, що за Кабаре не обов'язково їхати до Франції — вони створили маленький Париж у центрі Києва.

Яскраве шоу вже зібрало понад 20 аншлагав. Приєднуйтесь!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення