Великодній ярмарок в ТРЦ Gulliver: майстер-класи для всієї родини

Великодній ярмарок в ТРЦ Gulliver: майстер-класи для всієї родини

Всі анонси від: ТРЦ Gulliver

З 22 по 30 квітня в ТРЦ Gulliver (пл. Спортивна, 1А) вже традиційно проходитиме тематична ярмарка, присвячена великому і світлому святу Великодня.
На ярмарці будуть представлені декоративні свічки у вигляді писанок, листівки, сувеніри та іграшки, текстиль з оригінальним орнаментом - і все це в пасхальній тематиці, а також вироби ручної роботи, унікальні прикраси з натуральних каменів, стильні аксесуари із шкіри та вироби з дерева, яскраві сумочки і шарфи, органічна косметика.
Крім відмінного вибору товарів, ТРЦ Gulliver підготував і цікаві розваги: купивши недорогу гіпсову заготовку (фігурку), її можна прямо на місці красиво розмалювати. Така прикраса стане яскравим доповненням до святкової кошику або відмінним подарунком близькій людині. Взяти участь в рукодільні майстер-класі зможуть всі від малого до великого, а допомагати їм в цьому будуть вмілі майстри.
Працює зона майстер-класів протягом всього ярмарку з 10:00 до 22:00.
Знайти собі що-небудь і приємно провести час зможуть як дорослі, так і діти, а ще краще прийти цілим сімейством для спільного дозвілля.
Детальні на нашому сайті, сторінках у соцмережах або за телефонами:  044-3648463, 067-4007083.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення