Ми. Майбутнє - Відкритий показ документального фільму

Ми. Майбутнє - Відкритий показ документального фільму

4 квітня міжнародний благодійний фонд savED проведе відкритий показ документального фільму «Ми. Майбутнє», який ми створили спільно з командою kinotonly за підтримки організації Choose Love та Міністерства освіти і науки України.

Над створенням документальної стрічки команда savED працювала впродовж пів року. У фільмі ми розповідаємо історії п’яти підлітків з Харкова, Запоріжжя, Миколаєва, Каховки та Львова. Кожен з героїв — сміливий, талановитий і вмотивований відновлювати Україну не лише після перемоги, а вже зараз.

Герої-підлітки поділяться своїм досвідом проживання війни та своїми мріями й проєктами для їхнього втілення. Над цими проєктами вони працювали під наставництвом досвідчених педагогів — також важливих героїв фільму, які поділилися своїми історіями: директор Маріупольського ліцею пан Андрій розкаже про долю його школи в окупованому місті й релокацію до Києва, а вчителька географії, пані Наталія — про непростий виїзд із також окупованої сьогодні Каховки.

До створення афіш для фільму фонд savED запросив видатного українського художника та ілюстратора Нікіту Тітова. Результат співпраці – 9 лаконічних чорно-білих графічних робіт, які ілюструють таке ж чорно-біле українське сьогодення.

Вся серія робіт Нікіти Тітова, присвячена документальному фільму «Ми. Майбутнє» буде представлена на відкритому показі фільму. Гості матимуть також нагоду поспілкуватись із героями фільму та їхніми наставниками. А ще — долучитися до дискусії, яку модеруватиме український актор, сценарист та автор YouTube-шоу 20:23 Євген Янович.

Гості події зможуть долучитися й до благодійної мети заходу — збору на Маріупольський ліцей. Це єдина школа, яку вдалося релокувати з окупованого міста. Усі зібрані кошти під час продажу листівок з роботами Нікіти Тітова, будуть спрямовані на підтримку Маріупольського ліцею.

Аби потрапити на подію, реєструйтеся за посиланням.

Що в програмі?
🔹 перегляд фільму;
🔹 дискусія з героями фільму;
🔹 нетворкінг.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення