Відкриття музейного буккросингу в Київські фортеці

Відкриття музейного буккросингу в Київські фортеці

Всі анонси від: Київська фортеця

Як вже повідомлялось, Київська фортеця започатковує новий проект: ЧАРІВНА КНИЖКОВА ШАФА. 
26 серпня відбудеться урочисте відкриття музейного буккросингу в Київській фортеці.
Як бачите, книжок в чарівній шафі зараз ще зовсім мало. Наповнити шафу книжками - завдання всіх небайдужих до історії, літератури та культури киян.
Електронні книжки - це добре, технологічно та зручно, проте, вони не можуть замінити шелест сторінок і запах друкарської фарби. Тому, коли ми сьогодні купуємо звичайну книжку, то робимо це, навіть, не заради інформації, яка в ній міститься, а, насамперед, заради очікуваних задоволеннь та вражень. Проте, всі книжки придбати неможливо. І тоді винайшли буккросинг!
Буккросинг - відомий у світі рух. Буккросинг - це колообіг книг серед людей. В Україні останнім часом він, також, набув популярності. 

Отже, чарівна книжкова шафа у Київській фортеці буде наповнюватися всіма нами та вами. Вона чекає на книжки про історію, архітектуру, музеї світу, про відомих людей, тощо. Вона приймає будь-яку пізнавальну та художню літературу, якою ви волієте поділитися з іншими. 
Книжки можна буде почитати також на місці - в окремій невеличкій затишній музейній залі - за старовинном столом.
Знавці наполягають, що звичайний обмін книгами без реєстрації книг на спеціальному сайті — не вважається буккросингом, тому ми вирішили вести реєстрацію книжок на цій сторінці. 
Ми чекаємо на вас 26 серпня о 15.00. Приходьте разом з книжками:) Книжки можна також приносити в будні дні в робочий час до адміністрації Музею.


 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення