Відкриття нової книгарні «Буква»

Відкриття нової книгарні «Буква»

26 березня відбулося урочисте відкриття нового магазину книжкової мережі “Буква” за адресою вул. Хрещатик, 13, в який ви вже зможете завітати вже протягом цього року. Про це повідомляється у прес-анонсі книжкової мережі “Буква” та “КС”.
Магазин стане першою книгарнею, яка відкриється на центральній вулиці країни за всі 24 роки незалежності. І буде 39 за рахунком магазином всеукраїнської мережі “Буква” та “КС”. Нова книгарня у самому серці столиці розташується на трьох поверхах, щоб надати покупцям всю широту асортименту книжкової мережі.

Головною подією святкового заходу з нагоди відкриття “Букви” стане візит російського літератора, шахіста й політика – Гаррі Каспарова. Він презентує свою першу політичну книгу “Торгівля страхом”.
До неї увійшли матеріали, написані з 2001 по 2015 рік і опубліковані як на персональному сайті автора, так і на сторінках відомих аналітичних видань та порталів. Будучи більше, ніж хронологією політичного життя Росії, ця публіцистика розкриває перед читачем історію боротьби ідей, осмислення автором шляхів формування і становлення демократичної влади в Росії і пріоритетів, необхідних для цього.
Час: 26 березня о 18.00.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення