Відкриття першої виставки сучасного мистецтва «ЧАС» в Музеї «Золоті Ворота».

Відкриття першої виставки сучасного мистецтва «ЧАС» в Музеї «Золоті Ворота».

Всі анонси від: LERA LITVINOVA gallery

Унікальна подія! Відкриття першої виставки сучасного мистецтва в Музеї «Золоті Ворота» «ЧАС»­ 
Організатор: LERA LITVINOVA GALLERY 
Митці: Лера Літвінова, Валерій Франчук, Микита Зігура, Ката Рудакова, Аліна Гаєва, Олена та Тарас Шеренговські

2 вересня – 30 листопада 2016 року

2 вересня о 15:00 відбудеться урочисте відкриття першої виставки сучасного мистецтва на території музею «Золоті Ворота» від арт-простору LERA LITVINOVA GALLERY, яке ознаменується виставкою «ЧАС».

Куратор проекту «ЧАС» Леонора Янко об’єднала культових українських авторів, працюючих в різних напрямках, об’єднав у єдиній концепції живопис, скульптуру та професійну фотографію.

Основна ідея пролягає у філософії  змін у суспільстві, взаємодії і взаємозв'язку минулого, сьогодення і майбутнього, циклічно змінюючи один одного, через образ народження, перетворення і фізичної смерті людини. Влучно описує концепцію виставки фраза Махатма Ганді: «Ваші переконання стануть вашими думками. Ваші думки стануть вашими словами. Ваші слова стануть вашими діями. Ваші дії стануть вашими звичками. Ваші звички стануть вашими цінностями. Ваші цінності стануть вашою долею».

Куратор проекту, директор арт-простору LERA LITVINOVA GALLERY Леонора Янко про виставку «ЧАС»:  «Сучасна розвинена країна відображається не тільки в народних та історичних об'єктах і пам'ятниках, а й в визнаних у своїй країні і за кордоном сучасних діячів мистецтва, які сьогодні є послами культури і високих цінностей. Саме вони на наших очах створюють історію і формують культурний образ країни».

Гості виставки зможуть надихнутися роботами Заслуженого Художника України Валерія Франчука, відомого митця Лери Літвінової, роботи якої придбані для постійної експозиції музею Берліна і брали участь у багатьох культурних Європейських проектах, молодих сучасних авторів Кати Рудаковой та Аліни Гаєвой, фотографів Олени та Тараса Шеренговських. Талановитий Скульптор Микита Зігура, чиї роботи можна побачити на вулицях Києва, вперше представить в Україні унікальну підвісну скульптуру.

«Музей «Золоті Ворота» має стати місцем, як історичної та культурної слави, відомої у всьому світі, так і в тандемі з виставками сучасного мистецтва, об'єднавши актуальність і цінності минулого із сьогоденням,» - каже Леонора Янко.

Генеральний партнер заходу - компанія «Віді-Пауер», офіційний дилер JAGUAR. За свою багаторічну історію автомобілі Jaguar підкорили практично всі країни і континенти, даруючи своїм власникам захоплюючі пригоди, впевненість у будь-яких умовах і дійсно новий вимір швидкості.

Запрошуємо Вас першими побачити нове перетворення Музею « Золоті Ворота», насолодитися і наповнитися енергією робіт відомих українських авторів!

Адреса: вул. Володимирська, 40А; Музей «Золоті Ворота». 
Вхід до музею «Золоті Ворота» за місцевими тарифами.

Контакти організаторів та для акредитації ЗМІ на відкриття: www.llitvinova.com, e-mail: [email protected] тел. 050 033 33 17

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення