Був би сад - Виставка

Був би сад - Виставка

У своїй практиці українська художниця Алевтина Кахідзе звертається до саду як до малої форми політики. І кожен садівник є політиком, адже попри природні умови обирає те, як висаджувати рослини, на якій відстані їх саджати, наповнює та доглядає свій сад так, як це бачить. Саме така метафора саду та садівника допомагає авторці говорити про глобальну політику через ненасильницьку комунікацію.

На виставці ви зможете побачити відео та графіку художниці, а також концептуальні клумби, які були створені авторкою спільно з еко- та громадськими активістами. Під час відкриття виставки відбудеться перформанс мисткині, а також запрошуємо приєднатись до Artist Talk Алевтини Кахідзе з Катериною Яковленко про проект “Був би сад...”. Artist Talk розпочнеться після відриття о 19:30. 

Алевтина Кахідзе (нар. 1973, с. Жданівка, Донецька обл.) — художниця. Закінчила факультет графіки Національної академії образотворчого мистецтва та архітектури, Академію Яна ван Ейка (Маастріхт, Нідерланди). Володарка Премії Малевича (2008), переможниця конкурсу серед молодих художників і кураторів Центру сучасного Мистецтва при НаУКМА (2002). Співзасновниця приватної резиденції для іноземних художників у селі Музичі, де живе та працює.

Відкриття виставки: 12 червня, 18:30.

Тривалість: 12 червня - 3 липня, 2019.

Не забудьте паспорт або посвідчення водія.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення