En plein air à Rybalsky - Відкриття виставки

En plein air à Rybalsky - Відкриття виставки

Лера Літвінова та Леонора Янко запрошують на звітну виставку "En plein air à Rybalsky" 1 червня о 16:00.

15-18 травня Lera Litvinova Gallery провела арт проект "En plein air à Rybalsky" в житловому районі RYBALSKY за участю 13 митців, який включав пленер для митців, майстер-класи, створення перформанса та медіа-арту, лекцію-дослідження з історії мистецтва.

Lera Litvinova Gallery запрошує культурних діячів та поціновувачів мистецтва на відкриття однойменної звітної виставки 1 червня о 16:00.

Що може більше надихнути художника, ніж жива і нежива природа! Величні гори і неосяжні степи, мальовничі краєвиди та міські пейзажі, затишні вулиці, парки і річки - краса навколишнього світу століттями окрилювала творчих людей. Пленери були особливо популярні у імпресіоністів (саме тоді пленер як термін набуває широкого вживання). Проект "En plein air à Rybalsky" відбувся та території житлового району RYBALSKY, завдяки чому у митців з’явилась можливість надихнутись видами Подолу та Дніпра з верхніх поверхів будинків, закарбувати пожвавлення та зміни острову, індустріальний пейзаж.

Виставка також відкриває завісу у питанні ким є сучасний митець. Чи створює він майбутнє, або фіксує сьогодення? Різноманітність напрямків та технік, інструментів, історій та внутрішніх мотивацій,  які притаманні учасникам проекту нагадують про унеможливлення колективного портрету митця та руйнують існуючі шаблони у сприйнятті мистецького життя.

Хроніки проекту, процес створення перформансу та медіа-арт буде транслюватись за допомогою OLED телевізорів LG впродовж виставки з 1 по 29 червня.

Lera Litvinova Gallery виражає вдячність партнерам проекту RYBALSKY та провідному виробнику матеріалів для професійних митців ROSA, а також українському офісу LG Ukraine, тому що підтримка культурних проектів є  не тільки ознакою соціально-культурної відповідальності компаній, але мірою готовності суспільства до розвитку країни.

Виставка відкрита з 1 по 29 червня згідно з розкладом галереї (вівторок-субота з 12:00 до 19:00 | вихідні: понеділок, неділя).

м. Київ, вул. Набережно-Рибальська, 3 (територія ЖК Rybalsky).

Вхід вільний.

www.llitvinova.com, e-mail: [email protected] тел. 050 033 33 17.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення