Київ. Вулиця. Акварель - Виставка

Київ. Вулиця. Акварель - Виставка

З 5 по 28 жовтня у Центрі Сучасного Мистецтва "Білий Світ" проходитиме виставка художників Володимира Вештака та Ірини Вештак-Остроменської під назвою "Київ. Вулиця. Акварель".

На виставці будуть представлені живописні роботи, виконані аквареллю на різних поверхнях та в різних техніках: акварель на папері, акварель на полотні, акварель на металі, вкритому емаллю та запеченому при температурі 700 градусів за Цельсієм. Живопис авторів Володимира та Ірини можна побачити на українських та зарубіжних міжнародних виставках, так само, як їхні графіку та скульптури. Подружжя художників не уявляє свого життя без акварелі – вона посідає важливе місце як в їхній професійній діяльності, так і в світогляді, світовідчутті. Акварель – це поєднання води та кольору, які присутні у нашому світі скрізь. Плями кольору наливаються водою, витікають на площину, щоб завершити цей вічний колооберт – випаруватися і залишити по собі пігмент, який стає неосяжним небом, відбитком світла у вікні, дрібною гілкою, ритмами, спалахами. Стає тим світом, в якому ми живемо, тим Києвом, який ми любимо, тими вулицями, якими ми ходимо…

Виставка "Київ. Вулиця. Акварель" присвячена одній відомій київській вулиці, яку знають і люблять як кияни, так і гості міста, та яка є Меккою для художників і театралів. Хода нею триває 15 хвилин від рогу з Володимирською до Львівської площі… "Вулиця крізь Київ, що живе у змінах. Вулиця крізь час. Вулиця до художнього інституту. Вулиця від Золотих воріт до майстерні на Гончара. Вулиця до галереї, якою ми опікуємося вже майже двадцять років. Вулиця крізь весну, крізь дощ, спеку та несамовитої краси затишну київську зиму. Вулиця крізь наше життя. Ярославів Вал…" Відкриття виставки відбудеться 5 жовтня о 19:00. Запрошуємо вас!

Відкриття виставки 5 жовтня о 19:00. Експозиція триватиме до 28 жовтня. Розклад роботи галереї: Вт-нд – 11:00-19:00; пн – вихідний. Вхід вільний.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення