Відкриття виставкового проекту «МАНДРІВКИ ТВОРЧОЇ КРИЇВКИ»

Відкриття виставкового проекту «МАНДРІВКИ ТВОРЧОЇ КРИЇВКИ»

Всі анонси від: Національний музей історії України

У п’ятницю, 4 грудня 2015 року о 17.00 у приміщенні Національного музею історії України (вул. Володимирська, 2) відбудеться відкриття виставкового проекту «МАНДРІВКИ ТВОРЧОЇ КРИЇВКИ» спільно з міжнародним благодійним фондом «ТВОРЧА КРИЇВКА».

О 14:00 відбудеться попередня прес-конференція  керівників проектів БО МБФ “Творча Криївка” та учасників проекту творчої реабілітації і соціальної адаптації бійців та їх родин, куди запрошуються представники ЗМІ.
Міжнародний Благодійний Фонд “ТВОРЧА КРИЇВКА” – волонтерська спільнота, яка допомагає учасникам бойових дій на Сході України, їх родинам і всім постраждалим.
Вже понад рік організація створює умови для фізичного, емоційного та духовного відновлення солдатів АТО. Впродовж 19 заїздів у заходах творчої реабілітації прийняли участь 160 воїнів різних підрозділів з усієї України і саме їх роботи будуть представлені на виставці «МАНДРІВКИ  ТВОРЧОЇ КРИЇВКИ».  
Впродовж презентації виставки плануються різноманітні заходи (творчі зустрічі, майстер-класи, круглі столи тощо), присвячені темі творчої реабілітації, тому слідкуйте за новинами! 

Запрошуємо всіх на фінішну пряму виставкового марафону: м. Київ, 4-17 грудня 2015 року
Національний музей історії України (вул. Володимирська, 2).
Виставковий проект «Мандрівки творчої Криївки»
П’ятниця, 4 грудня о 17.00. Експонуватиметься до 17 грудня 2015 року.

Телефон для довідок та акредитації ЗМІ: +38 044 278 65 45, +380 96 052 15 87 Юлія Шолудченко

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення