Виставка картин Андрія Задоріна  "Відображення"

Виставка картин Андрія Задоріна "Відображення"

Всі анонси від: Nebo Art Gallery

Арт-галерея Nebo запрошує на персональну виставку Андрія Задоріна «Відображення», відомого білоруського художника, що нині проживає в Нідерландах.

«Відображення» - спроба автора через відображення сюжетів у різних живописних техніках дати глядачеві можливість відчути зміну вражень від творів. Експресія акварелі і глибина олійного живопису дозволяють глядачеві провести паралель і усвідомити єдність і відмінність образів, проаналізувати трансформацію змісту при зміні технік і виконання.

Художник Андрій Задорін черпає натхнення зі своїх спогадів дитинства, поєднуючи реальність і уяву у своїх полотнах. Велику драматичність його картинам надає гра світла і тіні, багата текстура поверхні і казкова атмосфера його «творів».

Також знаменною подією всеукраїнського масштабу стане презентація книги «Галерея чуття» - збірки інтимної лірики українських письменників XX століття. Видання, що поєднує в собі живопис, поезію і прозу. Інтимна лірика українських письменників і переклади вибраних творів російської літератури супроводжують роботи Андрія Задоріна.

15 жовтня о 13:00 в рамках виставки пройде майстер-клас Андрія Задоріна

Виставка відкрита для відвідування з 13 по 30 жовтня

за адресою: вул. Драгомирова, 14 (житловий квартал «Новопечерські Липки»)

години роботи: Пн-Пт 11:00-19:00, Нд 11:00-16:00, Сб – вих.

Довідки за тел: 596 18 02, 596 18 03

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення