Vienna Strauss Philharmonic Orchestra в Жовтневому палаці

Vienna Strauss Philharmonic Orchestra в Жовтневому палаці

20-22 грудня вперше у своїй історії Віденський Філармонічний Штраус-Оркестр  невеличким  туром проїде  Україною  і дасть концерти в трьох містах  - Києві, Дніпропетровську  Одесі. 
Основу репертуару колективу складають шедеври  Гайдна, Брамса, Моцарта, представників династії Штраусов та іншої класики.
Учасники оркестру - це високопрофесійні музиканти з Відня, а також їх колеги з усієї Європи. 
Віденський філармонічний Штраус-Оркестр успішно гастролює по Європі (у Німеччині, Румунії, Польщі, Австрії, Угорщині, Болгарії). Діяльність колективу спрямована на збереження і розвиток музичної культури Відня і її просування на європейському і міжнародному рівні. 
Головний диригент і один з творців оркестру - Андраш Деак, авторитетний маестро з багаторічною успішною кар'єрою. У 1995 році він був названий одним з кращих угорських диригентів на Міжнародному телевізійному конкурсі диригентів імені Яноша Ференчика.
Деак виступав у багатьох відомих концертних залах з провідними оркестрами світу: 
з Філармонічним оркестром Калгарі (Канада) в Jack Singers Hall (Калгарі);  
у театрі  «Орфей» у Ванкувері з Ванкуверським оперним оркестром; 
у Кенеді-центрі у Вашингтоні з симфонічним оркестром Балтімора;
 у Чикаго з оркестром знаменитої  «Ліричної опери» Чикаго.

У 2006 році Андраш Деак був запрошений у Віденський Мюзикферайн в якості диригента Віденського Моцарт-Оркестра і відтоді став постійним запрошеним диригентом цього відомого колективу. 
За внесок у розвиток музичної культури маестро Андраш Деак в 2004 році був удостоєний в Угорщині престижного Ордену Заслуг.

Придбати квиток
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення