Виграйте $100 від "Орел и Решка" на виставці "Орел і Решка» в Оранжереї"

Виграйте $100 від "Орел и Решка" на виставці "Орел і Решка» в Оранжереї"

Всі анонси від: «Орел і Решка»

Виграйте $100 від "Орел и Решка"!yes
12-13 грудня на виставці, присвяченій подорожам найпопулярнішого тревел-шоу країни (Ботанічний сад ім. Гришка), можна буде виграти заповітну пляшку зі $100. Для цього відвідувачам запропонують пройти невеликий квест.wink
Кожен учасник отримає бланк із питаннями, який необхідно буде заповнити за час прогулянки. Серед тих, хто правильно відгадає усі загадки, у понеділок, 14 грудня, команда шоу випадковим чином обере одного переможця. Саме він отримає легендарну пляшку «Орла і решки» із сотнею доларів. 

Квест ─ не єдина причина заглянути на виставку «Орел і решка» в оранжереї». У гостей події буде унікальна можливість відвідати закриту оранжерею, де майже на тисячі квадратних метрах зібрані рослини з дощових лісів Азії, Африки і Південної Америки. Атмосферу тропіків підтримують звукові і світлові ефекти ─ гарчання диких звірів, спів пташок і шелест листя. На виставці відвідувачів чекають дві експозиції: в першій зібрані кращі фотографії проекту, а друга об’єднує 70 незвичайних, красивих і цікавих предметів, привезених командою з найвіддаленіших куточків світу. Крім того, в холі оранжереї облаштовані освітня і фотозони для гостей будь-якого віку.
Нагадуємо, взяти участь у квесті зможе кожен відвідувач виставки 12-13 грудня. Виставка працює в оранжерейному комплексі Національного ботанічного саду ім.Гришка з 11:00 до 19:00. 
Відвідування події і участь у квесті безкоштовні.
Вартість відвідування ботанічного саду – 30 гривень для дорослого і 10 гривень для дитини.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення