Вистава "1001 пристрасть, або дрібниці життя" у Театрі імені Л.Українки

Вистава "1001 пристрасть, або дрібниці життя" у Театрі імені Л.Українки

Нова сцена.
За мотивами оповідань А. П. Чехова. Трагікомедія
Вистава без антракту

Це своєрідний колаж з міні-спектаклів, в основу якого лягли чеховські оповідання. Кожен займає хвилин двадцять, але за цей час герої виявляють в собі такі якості, про які вони самі вважали за краще б мовчати. До речі, для цього досить одного, нехай навіть незначного, випадку.
Яка подія може пустити наперекосяк життя успішного цивільного чиновника і його дружини? Яка ситуація перетворює нерозлучних друзів у тварин, готових перегризти один одному горло? Що ж сталося такого, що в невинних очах молоденької дружини чоловік раптом виразно побачив розпусту? Чому відставний військовий, мирно розмовляючи з гостем, так раптово вибухнув гнівом?
«1001 пристрасть, або Дрібниці життя» - це концентрат. Емоцій, почуттів, подій. А концентрат, як відомо, треба споживати маленькими дозами. Щоб не стало погано. Від думки, що людська натура слабка перед спокусами до такої міри, що сама навіть не підозрює цього.

Робота над виставою: Михайло Рєзникович, Герман Царьов, Олена Дробова
У виставі зайняті артисти: Михайло Аугуст, Станіслав Москвін,
Наталія Шевченко, Олександр Бондаренко, Надія Кондратовська, Андрій Пономаренко, Юрій Дяк, Андрій Кронглевскій, Віктор Алдошин, Анна Гринчак, Віталій Овчаров, Євген Авдєєнко, Максим Нікітін, Вікторія Жилінський, Вадим Аскевіч, Микола Сазоненко, Олексій Поліщук.
Замовити квиток

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення