Вистава "Анна Каренина". Прем'єра

15 листопада 2021 року у Центральному будинку офіцерів відбудеться вистава “Анна Кареніна” в Києві! Головну роль у постановці виконає народна артистка України Ольга Сумська.

Видатний роман Льва  Товстого був написаний у той час, коли традиційні цінності суспільства не витримували  викликів нового часу. Наближалося буремне ХХ століття. І все більше людей опинялося перед складним вибором: відповідати пристойним звичаям суспільства або діяти за покликом серця і на власний розсуд.  Сувора мораль стикалася з реальним життям, і це породжувало згубне лицемірство у стосунках та штовхало на таємні зв’язки, які могли тривати роками.

Анна не була  тут виключенням, проте її історія стала трагедією внутрішнього конфлікту між почуттями та обов’язком. Багато років у шлюбі без кохання, дотримання всіх правил і життя заради сина стали страшним тягарем, щойно жінка поринула у вир  пристрасті до іншого. Це почуття було таким незручним, невчасним і спокусливим. Однак розлучення тоді означало втрату репутації у суспільстві. Тим більше, коли шлюб розриває порядна жінка і мати. Можна було б втекти з коханцем від світу. Однак, можливо,  ця жертва була занадто великою і для Вронського? Тому Анна приймає інше рішення, наслідки якого вже не можна змінити.

 
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення