Бабине літо - Лірична комедія

Лірична комедія на дві дії.
Автор: Айван Менчелл.
Театр ім. Л.Варпаховського (Монреаль, Канада).  

Тривалість вистави 2 год 35 хв.

"Бабине літо" - смішна і зворушлива історія трьох єврейських жінок, що живуть в Нью-Йорку. Дружні стосунки пов'язують їхні родини протягом багатьох років. Кожна їх зустріч - це каскад сміховинних ситуацій, в яких яскраво виявляються характери трьох неординарних персонажів. Сміх, сльози, любов, радість і смуток проходять через все їхнє життя. Тонкий, витончений сюжет п'єси пронизаний теплом і неповторним єврейським гумором. "Бабине літо" - незабутнє театральне видовище з яскравими персонажами, чудовими декораціями, костюмами та музикою.

Постановка - Григорій Зіскін (Канада)
У виставі зайняті артисти: Анна Варпаховська (Монреаль, Канада), Надія Кондратовська, Лідія Яремчук, Валентин Шестопалов, Наталія Ковязіна. 
Айвон Менчелл - один з найпопулярніших американських комедиографов наших днів. Він є автором ряду п'єс і кіносценаріїв. Нашому глядачеві знайомий як творець американського першоджерела телесеріалу "Моя прекрасна няня".
"Бабине літо" - смішна і зворушлива історія трьох жінок, яким вже " сильно за п'ятдесят", що живуть в Нью -Йорку.
Дружні стосунки пов'язують їхні родини протягом багатьох років.
Кожна їх зустріч - це каскад сміховинних ситуацій, в яких яскраво виявляються характери трьох неординарних персонажів. Сміх, сльози, любов, радість і смуток проходять через все їхнє життя. Тонкий, витончений сюжет п'єси пронизаний теплом і неповторним гумором.
"Бабине літо" - незабутнє театральне видовище з яскравими персонажами у виконанні чудових акторів, чудовими декораціями, костюмами та музикою.

Про ТЕАТР ім. Л. Варпаховського: Театр ім. Л. Варпаховського був створений в Монреалі (Канада) у 1995 році. Театр носить ім'я видатного російського режисера, театрального діяча, педагога, учня Вс.Е.Мейерхольда, народного артиста РРФСР Леоніда Вікторовича Варпаховского (1908-1976).

За роки своєї діяльності театром були поставлені вистави: "Дядечків сон" за Ф. Достоєвським, "Лавка" О. Гельмана, "Якщо все не так" Ж.- Ж. Брікера і М. Ласега, "Вовки та вівці" О. Островського, " Остання любов" В. Мухарьямова (за мотивами однойменного оповідання І. - Б.Зінгера), "Мільярд для спадкоємців" П. Шено, "Чотири аргументу на користь шлюбу" Р. Баера, "Сімейна вечеря" М. Камолетті, "антип'єса для антіпублікі" І. Жаміака, "Бабине літо" А. Менчелла.

У складі трупи театру, що працює на умовах антрепризи, - професійні актори, які живуть і працюють у Північній Америці, а також зірки російської сцени.
Театр ставить вистави російською мовою, враховуючи інтереси і потреби російськомовних жителів Канади, США та країн Європи.
Художнє керівництво театром здійснюють - режисер Григорій Зіскін і заслужена артистка Росії Анна Варпаховська.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення