Вистава-епатаж: "Монологі вагіни"

Вистава-епатаж: "Монологі вагіни"

Сценографія: Гінтарас Макарявічюс. 
Костюми: Лілія Киселенко
Актриси: Наталія Кудрявцева, Марина Рокині, Ілона Маркарова, Олена Ліпєц, Наталя Парашкіна.
Режисер: Джуліано ді Капуа - швейцарський італієць з петербурзькою пропискою - у співдружності з модельєром Лілією Киселенко створив російське прочитання великого театрального тексту, якому аплодували світові столиці від Лондона до Нью-Йорка.
П'єса Ів Інслер - продукт переробки більш двохсот інтерв'ю. Правда-матка виливається бурхливим потоком одкровень на слизьку тему. Але авторська воля прокладає жорстке русло для цих селевих вод розчулення і відчаю, переносячи «Монологи вагіни» з гетто психології та гінекології в Аркадію чистого мистецтва, не мутне оскаженілим фемінізмом. І тому в західних постановках сяяли Вайнона Райдер, Інгеборге Дапкунайте, Сельма Хейек, Вупі Голдберг, Гленн Клоз і Сьюзен Сарандон.
Байдужих немає. Будь-який глядач або сам є володарем «органу, що говорить», або стикався з ним не раз.

У «Монологах вагіни» із суворим витонченістю викладають заповітне блискучі акторки: Марина Рокині, Ілона Маркарова, Наталія Парашкіна, Олена Ліпєц і Наталія Кудрявцева. Ветерани сцени і молоді зірки чудово справляються з непростим завданням. Сором'язливість поступається місцем правді, яка смішить, засмучує, шокує, зачіпає, і, в кінцевому підсумку, відмінно розважає.
Якщо ви не бачили «Монологи вагіни» - обов'язково сходіть Бо не бачити їх хоч раз - кричуще несучасно! Вистава відбудеться в приміщенні кінотеатру «Кінопанорама».
ЦІНА: 100-290 грн.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення