Вистава "Евакуація"

29 листопада о 20.00 в АРТ ДЕПО відбудеться показ навчальної вистави театральної студії, яка працює в межах проекту «Через мистецтво до порозуміння: Київська мала опера як культурно-освітній простір для діалогу та єднання».

Вистава має назву «Евакуація». В її основу покладено історію про людей, зірваних з місць свого проживання, які втратили зв’язки з рідними та близькими та їдуть в одному з сотень евакуаційних вагонів подалі від розривів бомб і снарядів... Люди різних соціальних станів, різних звичок, незнайомі до зустрічі тут, вони змушені перебувати в одному поїзді, ділити тепло однієї грубки, спільно доглядати за дітьми, добувати їжу, доглядати за хворими…
У центрі вистави субстанціональний конфлікт: протистояння людини і війни.

Художній керівник студії – Юлія Віт.
Після показу вистави планується обговорення за участі режисера та акторів.
* * *
Метою Проекту «Через мистецтво до порозуміння: Київська мала опера як культурно-освітній простір для діалогу та єднання» є сприяння руйнуванню бар'єрів в українському суспільстві, викликаних конфліктом на Сході, а також формуванню позитивного, недискримінаційного ставлення до представників кризових груп (в першу чергу, до вимушених переселенців) з боку широкої громадськості.

Проект «Через мистецтво до розуміння: Київська мала опера як культурно-освітній простір для діалогу та єднання» виконується Громадською організацією «Точка дотику» за фінансової підтримки Проекту «Замінимо мури відчиненими вікнами», який впроваджуються Інститутом міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів (DVV International) та Громадською організацією Інформаційно-дослідний центр «Інтеграція і розвиток» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення