Імперія янголів - Вистава

Імперія янголів - Вистава

АНШЛАГОВИЙ СПЕКТАКЛЬ, на який глядач ходить кілька разів.

Вистава за мотивами французького бестселера Бернарда Вербера. У всій Європі ім'я Бернарда Вербера на обкладинці книги означає шедевр! «Імперія ангелів» – одна з найгучніших книг французького письменника.
Театр "Можливо" пропонує свою версію цього твору. Головний герой потрапляє на небеса, де змушений працювати ангелом-охоронцем. У його віданні дві різнопланові людські душі: одна з них – французький письменник, з непередбачуваним характером та тонкою, вразливою психікою, інша – російська перекладачка, яку головний герой знав ще на землі. Крок за кроком, персонажі долають складні ситуації та досягають поставленої мети. Але на кожного з них, попереду чекають головні випробування, впоратися з якими найскладніше завдання навіть для ангелів…
Три години четверо акторів тримають увагу зали, змушуючи співчувати, радіти, сміятися, а іноді й засумувати.
Вистава у тонкій іронічній формі нагадує глядачеві про основні життєві принципи, які часом губляться у щоденній метушні. Любити і не чекати нічого натомість, бути самою, йти до мрії дитинства і бажати більшого. Примушує думати, міняти щось у житті та дає безцінний досвід, як уникнути помилок.
Спектакль – призер 9-го фестивалю недержавних театрів «Курбалесія» 2011 року в номінаціях: за креативне інсценізування сучасного тексту; за найкращу роботу з прозовим матеріалом; за інтелектуальну та віртуозну акторську гру нагороджено Романа Жирова.

Трагікомічний політ на 2 дії.
Тривалість вистави: 3 години з антрактом.
Режисер - Сергій Аксьонов.

Вартість квитків: від 250 грн.

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення