Вистава Молодого театру "Соло для годинника з боєм"

Вистава Молодого театру "Соло для годинника з боєм"

Комедія на дві дії. Автор – Освальд Заградник.
Дійові особи та виконавці:
Франтішек Абель – н.а. України Олександр Безсмертний
Павел Єсенський, його онук – Станіслав Бжезінський, Анатоль Фон-Філандра
Дарія Висоцька, дівчина Павела – Катерина Варченко, Марія Пустова
Райнер – н.а. України Валерій Легін
Пані Конті – н.а. Тетяна Стебловська
Хмелік – Анатолій Петров
Інспектор Міч – з.а. України Ігор Щербак, Олександр Галафутнік
Водій таксі – Андрій Колесник
Вуличний музикант – Антон Мартинішин.

Конфлікт поколінь – одвічна проблема. Молодість і старість – два полюси життя, проте обидва мають жагу до нього. Одні  – спішать на зустріч майбутньому, інші– встигнути втілити задумане.
Абель Франтішек та його онук Павел мешкають в одній квартирі. Щоп’ятниці, у них збираються старі друзі Абеля, які приходять з будинку для престарілих. І тут  вони не доживають, вони святкують! Виявляється, в них багато планів на майбутнє, вони не втратили цікавість до всього, що їх оточує. Їх захоплюють божевільні ідеї, дивакуваті розваги, смішні розмови. Безперечно  у них є чому повчитися молоді! Але Павел збирається одружитися... Чи зможе молода сім'я жити поруч з надокучливими друзями дідуся? Чи може до будинку престарілих відправити і його?
«Соло для годинника з боєм» - лірична комедія режисера з.а. України Ігоря Славинського у виконанні найдосвідченіших акторів Молодого театру н.а. України Тетяни Стебловської, н.а. України Олександра Безсмертного, н.а. України Валерія Легіна, з.а. України Ігора Щербака, Олександра Галафутника, Андрія Колесника та Анатолія Петрова.
Тривалість – 2 год.
Ціна: 70-120 грн.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення