Вистава «Небезпечний поворот» в Жовтневому палаці

Вистава «Небезпечний поворот» в Жовтневому палаці

До Міжнародного дня театру, який відзначатиметься 27-го березня, найвідоміші актори Національного академічного театру імені І.Франка, Молодого театру та Театру російської драми імені Л.Українки вирішили зібратися і поставити спектакль «Небезпечний поворот».
Серед виконавців слід визначити відомих акторів театру і кіно Олексія Богдановича, Людмилу Смородіну та Олексія Вертинського.
П'єса Джона Бойнтона Прістлі «Небезпечний поворот» - одна з найбільш знаменитих п'єс ХХ століття, в сучаснійї англійськійї літературі.  Її до теперішнього часу грають у кращих театрах світу, неодноразово екранізували і ставили на телебаченні.
Сюжет: У «Небезпечному повороті» органічно поєднується блискуче вибудувана інтрига і тонкий психологізм у зображенні людських доль.
У будинку відомого видавця проводять вечір його друзі. Люди чарівні і легкі, як вони самі кажуть про себе. Але в ході милого затишного спілкування випадково кинута фраза, як зірвав шийся камінчик, породжує лавіну. Пролунавши по радіо, п'єса під назвою «Не будіть сплячого собаку», немов заздалегідь попереджає героїв вистави про те, що ворушити правду небезпечно. Що відбувається далі - лише версія того, що може статися, якщо до попередження не прислухатись. І раптом виявиться, що в суспільстві зовні респектабельних панів все далеко не так вже благопристойно. Варто тільки потягнути за ниточку, і розкрутиться такий клубок, що не поздоровиться абсолютно всім. 
Разом з героями Прістлі глядачам належить розплутати клубок взаємин, розв'язати вузлики секретів, занурюючись у захоплюючий детективний сюжет спектаклю.
Ціна: 80-380 грн. Квитки можна придбати у касах міста та на parter.ua.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення