Вистава «Сімейні риси» у Театрі драми і комедії на Лівому березі Дніпра

Вистава «Сімейні риси» у Театрі драми і комедії на Лівому березі Дніпра

Мала сцена. Анна Яблонська.
Вистава без антракту. Тривалість 1 година 30 хв.

Анна Яблонська – одеський драматург, одна з найталановитіших представників "нової драми", що трагічно загинула в 2011 році під час теракту в московському аеропорту Домодєдово у 29-річному віці. За творами Анни Яблонської поставлені спектаклі на різних театральних майданчиках світу: у Німеччині, Литві, Латвії, Естонії, Польщі, Росії і, звичайно, Україні.
«Сімейні сцени» - це нервова, гостра, при цьому цілком життєва по сьогоднішнім реаліям історія. Ця вистава - про любов і війну, про відчуження близьких. У цій історії немає правих і винуватих, в ній є тільки постраждалі. 
Ірина виховувала сина, поки її чоловік воював в черговий гарячій точці, і чекала, іноді знаходячи розраду в компанії сусіда. Але найстрашніше почалося тоді, коли чоловік повернувся. Війну він привіз із собою: він не здатний вписатися в мирне життя, не здатний спілкуватися ні з ким, навіть з власним сином. Син і дружина, кожен по-своєму, намагаються привернути його увагу. В результаті хлопчисько виявляється на даху зі зброєю батька в руках ...
У сімейних сценах, що зв'язуються в тугий вузол, все - справжнє життя. Здається, це - в твоєму будинку, на твоїй сходовій клітці, за сусідніми дверима. Й самотні старі сусіди. Й боягузливий, але добрий молодий учитель. Й зневірена молода жінка. Й покалічений війною і копійчаним достатком чоловік. Й старий телевізор, й обдертий під'їзд, й любовні зустрічі потай ... й рятівна надія.

Дійові особи та виконавці:
Микола Боженко - Сергій ПЕТЬКО
Ірина Боженко - Олена ЗАВГОРОДНЯ
Іван Боженка - Денис БУРГОНОВ, Валерій ГОРЮК (учні КГШІ № 8)
Сергій - Олександр КОМАРЕНКО
Семенівна - Галина КОРНЄЄВА
Дід Андрій - Володимир МОВЧАН

Режисер - Дмитро ВЕСЕЛЬСЬКИЙ
ЦІНА: 80 грн.


 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення